Telefoonnummer

06 53 45 56 72

E-mail

Info@inner-light.nl

Carolina

Op zeer jonge leeftijd was ik mij al bewust van het feit dat je eigenlijk nooit alleen bent. Ik voelde de aanwezigheid van mijn gidsen en helpers uit de spirituele wereld die zorgvuldig over mij waakten. Het begin van een prachtige verbintenis tussen mens en spirit.

Al op zeer jonge leeftijd dacht ik na over essentiële levensvragen en voelde mij betrokken bij mensen, dieren en de natuur. Niet alleen leeftijdgenoten maar ook volwassenen voelde dat ze bij mij hun verhaal kwijt konden. Dieren vonden, als ze hulp nodig hadden, hun weg naar mij.

 

Op mijn eigen levensreis heb ik veel moeilijke en pijnlijke momenten overwonnen. De inzichten die ik tijdens deze ontwikkeling ontving, waren gericht op het durven loslaten van oude patronen en het vergeven van mensen op een liefdevolle manier, zonder daarbij jezelf te vergeten. Dat straal ik uit in mijn persoonlijkheid.

Mijn ontwikkeling als medium en de lessen die ik kreeg van de beste docenten van het Arthur Findlay college te Stansted in Engeland waren niet alleen gericht op paranormaal gebied maar juist ook op het mens zijn.

Zowel in de counseling sessies als in de workshops begeleid ik mensen, op mijn eigen unieke wijze,  op hun pad van persoonlijke groei.